Boltok, éttermek

Boltok, éttermek

Boltok, éttermek a Csillagpont körzetében. Sétával is legfeljebb 20-30 perc alatt elérhetők.

Magyar Pékség

Doberdó u. 2. (busszal: 5 perc, gyalog: 10 perc)
nyitva tartás: H-P: 05.00–17.00  SZ: 05.30–12.00

A Doberdó utca és Böszörményi út sarkán álló üzlettömb sarkán van. 2-es villamossal, 15-ös, 15Y-os, 34-es, 35-ös, 35Y-os, 36-os busszal az Árpád Vezér Általános Iskola megállóhelynél kell leszállni. El kell sétálni a kereszteződésig, és szemben lesz.

Reggel frissek a pékáruk.

COOP

Doberdó u. 1/b (busszal, villamossal: 5 perc, gyalog: 10 perc)
nyitva tartás: H-Cs: 06.00-19.00, P: 06.30-18.30, Sz: 06.30-13.00, V: Zárva

2-es villamossal, 15-ös és 15Y-os busszal a Doberdó utcai végállomásnál kell leszállni, a végállomástól 2-3 perc séta. 34-es, 35-ös, 35Y-os, 36-os busszal az Árpád Vezér Általános Iskola megállóhelynél kell leszállni, oldalt lehet látni egy nyuszit, arra felé kell elindulni. A 2-es villamosvonal Doberdó utca végállomása és az Árpád Vezér Általános Iskola megállóhely között a sín íve előtt oldalt már feltűnik a Coop felirat.

Délibáb üzletközpont

(gyalog: 5 perc)

A főépület előtti zebrán átkelve majd jobbra elindulva találhatjuk az üzletközpontot, a következő útkereszteződésnél balra, a Bolyai utcában.

Az üzletközpontban SPAR és DM található.

ALDI

Ötvenhatosok tere 5/b (gyalog: 5 perc)
nyitva tartás: H-Sz: 07-21, V: 08-18

A Délibáb üzletközponttal szemben.

Bolyai Nonstop (0-24)

Bolyai u. 18. (gyalog: 10 perc)
nyitva tartás: 00.00-24.00

A Délibáb üzletközpontot elhagyva indulj el a Bolyai utcán a villamos felé. A villamos kereszteződésénél haladj tovább egyenesen az egyetem irányába. A templomot elhagyva a másik oldalon fogod találni a boltot.

Poroszlay ABC (Hajdú Coop)

Poroszlay u. 56. (gyalog: 10 perc)

A Délibáb üzletközpontot elhagyva indulj el a Bolyai utcán a villamos felé. A villamos kereszteződésénél haladj tovább egyenesen az egyetem irányába. A templomot elhagyva a másik oldalán fogod találni a boltot a kereszteződés sarkán.

ROY CAFÉ

Poroszlay u. 55. (gyalog: 10 perc)

A Délibáb üzletközpontot elhagyva indulj el a Bolyai utcán a villamos felé. A villamos kereszteződésénél haladj tovább egyenesen az egyetem irányába. A templomot elhagyva a következő nagyobb utcakereszteződés oldalán fogod találni az éttermet, mely a sarokház alján található.

Aragóza Ételbár (alapvetően gyrosos)

Böszörményi út 68. (Füredi kapu lakópark C épület mellett – busszal: 5 perc, gyalog: 10 perc)

Gyalog: A Campus területéről kilépve a 35-ös főútvonalat követve kezdj el sétálni a belváros irányába, a következő nagy kereszteződésnél (33-as/Füredi út) fordulj jobbra. Jobbra egy lakópark lesz, ott találod az ételbárt. Busszal: Szállj fel a Campus oldalában található buszmegállóban bármelyik buszra (15, 15Y, 34, 35, 35Y, 36) és menj két megállót a Füredi út megállóhelyig. A megállóhelytől kezdj el visszafelé sétálni. Szemben a lakóparknál fogod megtalálni a helyet.

McDonald's – McDrive (0-24) 

Füredi út 59/c (busszal: 5 perc, gyalog: 10 perc)
nyitva tartás: 00.00-24.00 (23.00-tól már csak McDrive-ként üzemel)

Gyalog: A Campus területéről kilépve a 35-ös főútvonalat követve kezdj el sétálni a belváros irányába, a következő nagy kereszteződésnél (33-as/Füredi út) fordulj balra. A logót és a helyet is egyből látni fogod. Busszal: Szállj fel a Campus oldalában található buszmegállóban bármelyik buszra (15, 15Y, 34, 35, 35Y, 36) és menj két megállót a Füredi út megállóhelyig. A megállóhelytől kezdj el visszafelé sétálni. Kelj át a túloldalra. A sarkon már látni fogod a logót és a helyet.

Kisgömböc ételbár

Füredi út 57-59. (busszal: 10 perc gyalog: 15 perc)

Gyalog: A Campus területéről kilépve a 35-ös főútvonalat követve kezdj el sétálni a belváros irányába, a következő nagy kereszteződésnél (33-as/Füredi út) pedig fordulj balra. Hagyd el a McDonald's-ot és haladj tovább. A következő nagyobb utcakereszteződés sarkán fogod megtalálni az étkezdét. Busszal: Szállj fel a Campus oldalában található buszmegállóban bármelyik buszra (15, 15Y, 34, 35, 35Y, 36) és menj két megállót a Füredi út megállóhelyig. A megállóhelytől kezdj el visszafelé sétálni. Kelj át a túloldalra.  Kezdj el sétálni a McDonalds felé, majd azt elhagyva haladj tovább. A következő nagyobb utcakereszteződés sarkán fogod megtalálni az étkezdét.

Adria ételbár

Füredi út 27. (villamossal: 8-10 perc, gyalog: 15-20 perc)

Gyalog: A Campus területéről kilépve a 35-ös főútvonalat követve kezdj el sétálni a belváros irányába, a következő nagy kereszteződésnél (33-as/Füredi út) pedig fordulj balra. Hagyd el a McDonald's-ot és haladj tovább. A következő nagy kereszteződésnél látni fogod a 2-es villamost. Közvetlenül a kereszteződés előtt balra lesz a villamosmegálló, és szemben a kis piac mellett látni fogod az ételbárt. Villamossal: Szállj fel a 2-es villamosra. Menj el a Nádor utcai megállóhelyig. Ott közvetlenül a megállóhellyel szemben lesz az ételbár a kispiac mellett.

Malompark Bevásárlóközpont (INTERSPAR, Praktiker, Euronics, grillcsirkés)

Füredi út 27. (villamossal: 10-15 perc, gyalog: 15-20 perc)

Gyalog: A Campus területéről kilépve a 35-ös főútvonalat követve kezdj el sétálni a belváros irányába, a következő nagy kereszteződésnél (33-as/Füredi út) pedig fordulj balra. Hagyd el a McDonald's-ot és haladj tovább. A következő nagy kereszteződésnél látni fogod a 2-es villamost, a kereszteződést elhagyva balra a parkolónál van az üzletközpont. Villamossal: Szállj fel a 2-es villamosra. Menj el a Nádor utcai megállóhelyig. Balra a kereszteződésnél, a parkoló mellett van az üzletközpont.

A Malompark bevásárlóközpont az egyik legnagyobb üzletközpont, ami a találkozó közelében, elérhető távolságon belül van.

OMV SPAR express (0-24)

a Malompark üzletközpont mellett (villamossal: 10-15 perc, gyalog: 20 perc)
nyitva tartás: 00.00-24.00

Gyalog: A Campus területéről kilépve a 35-ös főútvonalat követve kezdj el sétálni a belváros irányába, a következő nagy kereszteződésnél (33-as/Füredi út) pedig fordulj balra. Hagyd el a McDonald's-ot és haladj tovább. A következő nagy kereszteződésnél látni fogod a 2-es villamost. A kereszteződést elhagyva balra látni fogod a Malompark üzletközpontot, azt elhagyva pedig láthatod az OMV töltőállomást. Villamossal: Szállj fel a 2-es villamosra. Menj el a Nádor utcai megállóhelyig. Balra a kereszteződésnél hagyd el az üzletközpontot, majd a lámpánál látni fogod a benzinkutat.

Csekő kávéház, étterem és fagylaltozó

Füredi út 25/b (villamossal: 10-15 perc, gyalog: 20 perc)
nyitva tartás: H-V: 08.30-20.30

Gyalog: A Campus területéről kilépve a 35-ös főútvonalat követve kezdj el sétálni a belváros irányába, a következő nagy kereszteződésnél (33-as/Füredi út) pedig fordulj balra. Hagyd el a McDonald's-ot és haladj tovább. A következő nagy kereszteződésnél látni fogod a 2-es villamost. A kereszteződést elhagyva balra látni fogod a Malompark üzletközpontot. Hagyd el az üzletközpontot és a benzinkutat is. A következő kereszteződés előtt balra az újépítésű társasház alatt megtalálod az éttermet. Villamossal: Szállj fel a 2-es villamosra. Menj el a Nádor utcai megállóhelyig. Balra a kereszteződésnél hagyd el az üzletközpontot. Hagyd el a benzinkutat. A következő kereszteződés előtt balra az újépítésű társasház alatt megtalálod az éttermet.

 

Coop Borbíró Tér

4032 Debrecen, Borbíró tér 8 (gyalog 3-5 perc) 

Gyalog: Kisétálsz a campuszról, majd átmész az út túloldalára és elindulsz balra. Miután elhagytad a buszmegállót, bemész a szervízútra. Látni fogsz egy templomot, a templom bal oldalán indulj el egyenesen a parkolórésznél. A sörözőt elhagyva balra megtalálod a boltot. Kisebb boltot keress a panel aljában. 

 

DD Pizza Bár – Doberdó Pizza & Gyros

Doberdó utca 1. (gyalog 10 perc) 

Gyalog: Kisétálsz a campuszról, elindulsz balra végig a kerítés mellett, majd a jobb oldalt megpillantva a villamosvonalat átmész a túloldalra, követed azt ellentétes irányba, mint ahogy a villamos közlekedik. Az Árpád Vezér Általános Iskola megállóhelyet elhagyva
követed a megállóhely melletti szervízutat. A baloldalon egy bunker szerű épületben lesz a bisztró.

 

Doberdó ABC

4032 Debrecen, Görgey u. 13. (gyalog 15-20 perc) 

nyitva tartás: H-V 06.00-22.00

Gyalog: Kisétálsz a campuszról, elindulsz balra végig a kerítés mellett, majd a jobb oldalt megpillantva a villamosvonalat átmész a túloldalra, követed azt ellentétes irányba, mint ahogy a villamos közlekedik. Az Árpád Vezér Általános Iskola megállóhelyet elhagyva
követed a megállóhely melletti szervízutat. Elérve a Doberdó utcai végállomást továbbsétálsz a forgalomirányító épület (sárga színű, DKV logóval ellátott) mellett és kövesd a gyalogutat.
Szemben meg fogod látni az épületet.