CSP Bolt: hasznos tudnivalók

CSP Bolt: hasznos tudnivalók

Tájékoztató a rendelésről, a fizetésről, és a szállításról.

Mit kell tenned?

Böngészd végig a CSP Bolt kínálatát, majd a megfelelő megrendelő űrlap kitöltésével küldd el nekünk rendelésedet.

Néhány napon belül e-mailben visszajelzünk, elérhetőek-e még az általad megrendelt termékek, valamint összesítjük azok árát és a postaköltséget is.

Ebben az e-mailben tájékoztatunk majd az utalás menetéről is.  

Hogyan fizethetsz a rendelésért?

Csak banki átutalással lehet a megrendelésért fizetni. A fizetés pontos menetét a díjbekérő e-mailben találod majd. Tévesen leadott megrendelés esetén visszafizetést nem vállalunk.

Hogyan jut el hozzád a rendelésed?

A rendelésedet postán keresztül, ajánlott küldeményként fogjuk feladni. A postaköltség a rendelésed alapján összeállított csomag súlyától függ.

A készlet erejéig postázunk a megrendelések beérkezésének sorrendjének megfelelően. 

Hetente egyszer, a pénteki napon postázunk. Azokat a rendeléseket tudjuk előkészíteni és feladni, melyek összege péntekig megérkezik a számlánkra.

A postára adást követően a szállítmányért nem tudunk felelősséget vállalni. A számlát a termékekkel együtt fogjuk eljuttatni hozzád. 

Határon túlra a postázást nem vállaljuk, viszont a partnerszervezeteinknél (IKE, KRISZBI, FIRESZ, KRISZ) személyesen megvásárolhatod a termékeket. Érdeklődj náluk a részletekért.

Kérdésed van?

Ha bármilyen kérdésed, kérésed van, keress minket e-mailen a cspbolt@reformatus.hu címen.

A nyári időszakra való tekintettel az e-mailekre augusztus végén fogunk tudni válaszolni. Ezért az első postázást szeptember elején tudjuk vállalni. Köszönjük a megértést, jó vásárlást és szép nyarat kívánunk! 

» Vissza a CSP Bolt oldalára