Biztonságos szex – Miért adta Isten a szexualitást?

Biztonságos szex – Miért adta Isten a szexualitást?

Szex? Pornó? Önkielégítés? Testi-lelki-szellemi tisztaság? Abortusz? – Tabuk nélkül a Biblia fényében – beszélgetés a Muzslai házaspárral.

A Biblia tanítása a szexről, illetve a keresztyén erkölcs a 21. században sajnos nem magától értetődő. Hihetetlen, de hatalmas előnyöket élveznek azok, akik megértik és beépítik azokat életükbe.

Miért kellene tisztának, szűznek maradnom? Ennyire béna nem lehetek! Mit vesztenek azok, akik könnyelműek a szexben? Milyen következményei vannak a maszturbációnak? Mit jelent a testi-lelki-szellemi tisztaság? A szerelem 4 fajtája – melyik az, ami tényleg épít, és miért? Hová vezet a pornó használata? Tényleg, mi értelme van a házasságnak, miért gáz a sima együttélés? Abortusz – mit is jelent? Miért adta Isten a szexualitást?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk a Biztonságos szex című alkalmunkon, ahol interaktív előadásokon keresztül igyekszünk válaszokat adni. A nap fénypontja, amikor minden feltett kérdésre válaszolunk, nem törődve azzal, hogy mennyire ciki, vagy gáz a téma…

Találkozzunk a GTK 104-es termében!

Szerdán 14 órától 15:30-ig tart a program, csütörtökön pedig 14 órától 15.30-ig, majd 16 órától 17:30-ig folytatódik.